Leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot van je lieveling!

Outdoor Portret Shoot  € 75,- (voor 1 hond)

           Incl: - 3 HR bestanden (en een verkleinde versie voor online gebruik van dezelfde 3 bestanden)

                  - 1 a 2 uur shoot tijd

                  - Bewerkingstijd (standaard bewerking in mijn eigen stijl)

                  - Reiskosten tot een straal van 10km van 5921 CW, daarbuiten kost het € 0.25 per km


Je kunt me mailen voor een afspraak. Vertel me meteen wat meer over je hond. Wat is zijn/haar karakter, kan ze eventueel los lopen e.d. Als een hond niet zonder lijn kan is dit overigens geen probleem. Daarna spreken we samen een datum & een locatie af. Hier in Blerick/Venlo zijn diverse leuke buitenlocaties. Mocht je graag ergens anders willen shooten is dit geen probleem. Er kunnen dan wel reiskosten bijkomen.

Op de dag van de shoot ontmoeten we elkaar op de afgesproken tijd & locatie. Daar zullen we eerst een wandeling maken zodat de hond aan de omgeving en mij kan wennen en kunnen we bespreken wat je zelf eventueel graag zou willen. Ik doe echt alleen portret fotografie, dus er zullen geen actie foto's gemaakt worden tijdens de shoot. Daarna gaan we rustig beginnen met fotograferen. Er is geen tijdsdruk tijdens de shoot.

Mochten de weersvoorspellingen slechts zijn op de dag van de shoot zullen we de shoot verzetten. Zorg dat je hond netjes verzorgd is op de dag van de shoot.

Na de shoot ga ik aan de slag met de foto's. Ik zoek de beste/mooiste eruit en bewerk deze in Photoshop. Dit is altijd na mijn eigen inzicht en mijn eigen stijl. De HR bestanden worden binnen 4 weken via WeTransfer naar je toegezonden.